Marketplace for Hotel Tourism & Leisure Real Estate
about_sq.jpg

Despre

despre acest portal si serviciile disponibile

romanian hospitality transactions (hotelsforsale.ro) este un portal IMOBILIAR PREMIUM SPECIALIZAT IN PIATA HOTELIERA operat de un expert al pietei care propune urmatoarea valoare adaugata:

Sprijinim proprietarii/brokerii hotelurilor existente, in constructie, in proiectare sau pe cei ai terenurilor potrivite pentru aceasta utilizare care doresc sa promoveze public sau intr-o maniera discreta ceea ce este de vanzare, oferindu-le infrastructura online adecvata accesata de audienta adecvata din Romania/strainatate scurtand astfel timpul de raspuns al pietei.

Sprijinim pe potentialii cumparatori de active hoteliere semnificative din Romania si strainatate care doresc sa gaseasca rapid cele mai bune tranzactii disponibile in Romania/Rep.Moldova, reducand efortul de networking, numarul de intermediari necesari pentru a descoperi proprietati relevante.

pe CE NE BAZAM:     

Din 2005 FIVESTAR HOSPITALITY transmite Romanian Hospitality Newsletter (website cu acces gratuit la arhiva si newsletter) inregistrand tot ce s-a intamplat in acest sector. Exista si o versiune in engleza a website-ului si o versiune in engleza a newsletter-ului).

 • In arhiva RHN sunt peste 15000 de articole specializate in limba Romana si mai mult de 5000 in limba Engleza. Am plasatlink-uri directe in spatele tuturor cuvintelor "hotel" si "investitie" din aceste articole scotandu-le in evidenta cu rosu in asa fel incat cititorii calificati sa poata vizita usor portalul ROMANIAN HOSPITALITY TRANSACTIONS;

 • Baza de date de distributie a newsletterului are mai mult de 10000 de adrese pentru versiunea in limba Romana si mai mult de 2000 de adrese pentru versiunea in limba Engleza. Baza de date de distributie in limba engleza este o consecinta directa a activitatii de socializare profesionala a fondatorului companiei Fivestar Hospitality;

 • ROMANIAN HOSPITALITY TRANSACTIONS opereaza propriul newsletter catre abonatii care s-au inregistrat gratuit in partea de jos a oricarei pagini a portalului. Newsletter-ul anunta cu regularitate toate proprietatile noi listate.

Pachete & tarife

 

ECONOMY

MIDSCALE

UPSCALE

PENTRU DETALII MENTINETI MOUSE-UL PESTE INFO DIN TABEL

trafic calificat de la RHN.RO
trafic organic de la GOOGLE
pagina de prezentare a proprietatii pe HOTELSFORSALE.RO
abonatii HOTELSFORSALE.RO primesc un newsletter
vizibilitate in OTHER PROPERTIES
pe hotelsforsale.ro
vizibilitate pe pagina MAIN PROPERTIES a siteului hotelsforsale.ro
listare in categoria de stiri
HOTELS FOR SALE in
cadrul ROMANIAN
HOSPITALITY NEWSLETTER (romana)
cu link catre pagina OTHER PROPERTIES pe
hotelsforsale.ro
listare in categoria de stiri
HOTELS FOR SALE in
cadrul ROMANIAN
HOSPITALITY NEWSLETTER (romana)
cu link catre pagina MAIN PROPERTIES pe
hotelsforsale.ro
listare in categoria de stiri
HOTELS FOR SALE in
cadrul ROMANIAN
HOSPITALITY NEWSLETTER (romana & daca e relevant in editia in engleza a RHN)
cu link catre PAGINA PROPRIETATII pe
hotelsforsale.ro
120x240 px banner in cadrul
ROMANIAN HOSPITALITY
NEWSLETTER
120x240 px baner contextual
pe RHN.RO alaturi de oricare articol
cuvinte de legatura in toate articolele pe RHN.RO
Optional:
trimitere trafic tintit
din LinkedIn si alte platforme social media
direct pe pagina proprietatii

EUR 200
6 luni

EUR 300
6 luni

EUR 400
6 luni

 

intrebari frecvente

 1. Selectati proprietatile care apar pe HOTELSFORSALE.RO?

  • Desigur.

 2. Cum arata procesul de listare a unei proprietati?

  • Listarea hotelurilor si proprietatilor in domeniu ca fiind de vanzare pe ROMANIAN HOSPITALITY TRANSACTIONS se poate petrece doar contra cost (vedeti tabelul de mai sus). Totul incepe prin completarea unui formular online de colectare a datelor. Veti fi contactat imediat pentru a stabili impreuna nivelul de servicii de care aveti nevoie. Apoi este treaba noastra sa generam pagina proprietatii si sa v-o trimitem spre aprobare. Odata ce campania este gata sa inceapa, puteti face plata utilizand primul formular online disponibil sau utilizand procedura clasica de facturare/ virament bancar.

  • Pentru a ne trimite datele mai intai trebuie ales tipul de formular online care reflecta cel mai bine cazul Dvs. Cazurile sunt o combinatie intre vanzarea de TEREN / PROIECT / AFACERE si daca se doreste o vanzare PUBLICA sau DISCRETA (off-market): 

   • Proprietatea este in mod public la vanzare (listata si pe alte website-uri de proprietari sau brokeri; brokerii fara exclusivitate vor incerca sa faca proprietatea mai greu de identificat pentru neexperti; brokerii cu exclusivitate vor oferi maximum de informatii de identificare si nu li se va solicita mandat de vanzare);

   • Proprietatea este off-market (la vanzare in mod discret).  Proprietatea nu este listata pe alte websiteuri intr-un mod identificabil; brokerii trebuie sa dovedeasca exclusivitatea punand la dispozitie un mandat/scrisoare). Aceasta cale asigura pe vanzator ca potentialii cumparatori vor semna un contract de confidentialitate inainte de a afla identitatea proprietatii si detaliile. 

 3. Ce optiuni de tarifare exista?

  • Listarea hotelurilor si proprietatilor ca fiind de vanzare pe ROMANIAN HOSPITALITY TRANSACTIONS se poate petrece doar contra cost (vedeti tabelul de mai sus).

  • Pentru situatii speciale va rugam sa ne contactati pentru a obtine o oferta personalizata.

 4. Cat timp sunt afisate proprietatile?

  • Timpul standard de afisare a proprietatii in pagina MAIN sau OTHER PROPERTIES este de 6 luni, dar puteti solicita delistarea proprietatii in orice moment. Veti fi notificat cand este momentul sa reinnoiti o listare. Daca nu primim o solicitare de reinnoire sau de delistare in 10 days de la notificare, vizibilitatea proprietatii va fi deactivata.

 5. Este perceput vreun comision la vanzare?

  • Pentru aceste servicii de baza, NU ESTE PERCEPUT NICI UN COMISION. Suntem multumiti sa punem la dispozitie o platforma care conecteaza partile interesate. Listand o proprietate la noi brokerii au garantia ca noi nu devenim competitori. Suntem constienti de importanta cerintelor de independenta a serviciilor oferite in cadrul Fivestar Hospitality, acesta fiind poate cel mai important activ intangibil al nostru pe care il aparam permanent in tot ceea ce intreprindem;

  • In functie de caz, am putea insa sa identificam impreuna ca exista potential ca Dvs. sa beneficiati de servicii complete sau partiale de brokeraj, si in acest caz am putea obtine de la Dvs. un mandat de vanzare sau unul de impartire a comisionului;

  • In alte cazuri partile aleg sa ne contacteze dupa ce incep negocierile pentru a atrage Fivestar Hospitality in a oferi asistenta la tranzactie pe partea vanzatorului sau cumparatorului in timpul negocierilor pana la perfectarea tranzactiei.

 6. Cum se fac platile pentru acest serviciu?

  • Am integrat sistemul PAYPAL in cadrul procesului de completare a primului formular online.

  • Putem alege varianta clasica facturare / virament bancar.