Marketplace for Hotel Tourism & Leisure Real Estate
about_sq.jpg

Despre

despre acest portal si serviciile disponibile

romanian hospitality transactions (hotelsforsale.ro) este un portal IMOBILIAR PREMIUM SPECIALIZAT IN PIATA HOTELIERA operat de un expert al pietei care propune urmatoarea valoare adaugata:

Sprijinim proprietarii/brokerii hotelurilor existente, in constructie, in proiectare sau pe cei ai terenurilor potrivite pentru aceasta utilizare care doresc sa promoveze public sau intr-o maniera discreta ceea ce este de vanzare, oferindu-le infrastructura online adecvata accesata de audienta adecvata din Romania/strainatate scurtand astfel timpul de raspuns al pietei.

Sprijinim pe potentialii cumparatori de active hoteliere semnificative din Romania si strainatate care doresc sa gaseasca rapid cele mai bune tranzactii disponibile in Romania/Rep.Moldova, reducand efortul de networking, numarul de intermediari necesari pentru a descoperi proprietati relevante si prin procesul nostru de selectie concentrat pe potentialul de piata ridicat al activelor.

pe CE NE BAZAM:     

Din 2005 FIVESTAR HOSPITALITY transmite Romanian Hospitality Newsletter (website cu acces gratuit la arhiva si newsletter) inregistrand tot ce s-a intamplat in acest sector. Exista si o versiune in engleza a website-ului si o versiune in engleza a newsletter-ului).

 • In arhiva RHN sunt peste 15000 de articole specializate in limba Romana si mai mult de 5000 in limba Engleza. Am plasatlink-uri directe in spatele tuturor cuvintelor "hotel" si "investitie" din aceste articole scotandu-le in evidenta cu rosu in asa fel incat cititorii calificati sa poata vizita usor portalul ROMANIAN HOSPITALITY TRANSACTIONS;
 • Baza de date de distributie a newsletterului are mai mult de 10000 de adrese pentru versiunea in limba Romana si mai mult de 2000 de adrese pentru versiunea in limba Engleza. Baza de date de distributie in limba engleza este o consecinta directa a activitatii de socializare profesionala a fondatorului companiei Fivestar Hospitality;
 • ROMANIAN HOSPITALITY TRANSACTIONS opereaza propriul newsletter catre abonatii care s-au inregistrat gratuit in partea de jos a oricarei pagini a portalului. Newsletter-ul anunta cu regularitate toate proprietatile noi listate.

Pachete & tarife

 

FREE

MIDSCALE

UPSCALE

PENTRU DETALII MENTINETI MOUSE-UL PESTE INFO DIN TABEL

trafic calificat de la RHN.RO
trafic calificat de la GOOGLE
pagina de prezentare pe HOTELSFORSALE.RO
abonatii HOTELSFORSALE.RO primesc un newsletter
vizibilitate in OTHER PROPERTIES
pe hotelsforsale.ro dupa expirarea unui pachet platit
vizibilitate pe pagina FEATURED PROPERTIES pe site-ul hotelsforsale.ro
cuvinte de legatura in toate articolele pe RHN.RO
listare in categoria de stiri
HOTELS FOR SALE in cadrul ROMANIAN
HOSPITALITY NEWSLETTER (romana)
cu link catre PAGINA PRINCIPALA pe
hotelsforsale.ro
listare in categoria de stiri
HOTELS FOR SALE in cadrul ROMANIAN
HOSPITALITY NEWSLETTER (romana&engleza)
cu link care PAGINA PROPRIETATII pe
hotelsforsale.ro
120x240 px banner in cadrul
ROMANIAN HOSPITALITY
NEWSLETTER
120x240 px baner contextual
pe RHN.RO alaturi de oricare articol
Newsletter dedicat
catre investitorii interesati
doar pentru proprietati aflate public la vanzare disponibil si pentru proprietati off-market

FREE

EUR 100
/an

EUR 200
/an

 

intrebari frecvente

 1. Selectati proprietatile care apar pe HOTELSFORSALE.RO?
  • Desigur. Nu dorim sa aglomeram portalul cu sute de pensiuni sau hoteluri mici.
 2. Cum arata procesul de listare a unei proprietati?
  • Listarea hotelurilor si proprietatilor in domeniu ca fiind de vanzare pe ROMANIAN HOSPITALITY TRANSACTIONS se poate petrece gratuit sau contra cost potrivit pachetului de servicii ales (vedeti tabelul de mai sus). Totul se petrece prin intermediul formularelor online de colectare a datelor. Vanzatorii aleg mai intai optiunea gratuita pentru a vedea cum arata pagina proprietatii apoi revin sa aleaga un pachet platit pentru a imbunatati vizibilitatea utilizand formularul online special. 
  • Mai intai trebuie ales tipul de formular online care reflecta cel mai bine cazul Dvs. Cazurile sunt o combinatie intre vanzarea de TEREN / PROIECT / AFACERE si daca se doreste o vanzare PUBLICA sau DISCRETA (off-market): 

   • Proprietatea este in mod public la vanzare (listata si pe alte website-uri de proprietari sau brokeri; brokerii fara exclusivitate vor incerca sa faca proprietatea mai greu de identificat pentru neexperti; brokerii cu exclusivitate vor oferi maximum de informatii de identificare si nu li se va solicita mandat de vanzare);

   • Proprietatea este off-market (la vanzare in mod discret).  Proprietatea nu este listata pe alte websiteuri intr-un mod identificabil; brokerii trebuie sa dovedeasca exclusivitatea punand la dispozitie un mandat/scrisoare). Aceasta cale asigura pe vanzator ca potentialii cumparatori vor semna un contract de confidentialitate inainte de a afla identitatea proprietatii si detaliile. 

 3. Ce optiuni de tarifare exista?
  • Listarea hotelurilor si proprietatilor in domeniu ca fiind de vanzare pe ROMANIAN HOSPITALITY TRANSACTIONS se poate petrece gratuit sau contra cost potrivit pachetului de servicii ales (vedeti tabelul de mai sus).. 
  • Pentru situatii singulare puteti alege fie pachetul MIDSCALE sau UPSCALE descrise in tabelul de mai sus. Tarifele pentru proprietati promovate in mod special depind insa si de numarul de listari. Va rugam sa ne contactati pentru a obtine o oferta.
 4. Cat timp sunt afisate proprietatile?
  • TImpul standard de afisare este de un an, dar puteti solicita delistarea proprietatii in orice moment. Veti fi notificat cand este momentul sa reinnoiti o listare. Daca nu primim in o solicitare de reinnoire sau de delistare in 10 days de la notificare proprietatea va ramane listata doar in pagina OTHER PROPERTIES a siteului. 
 5. Se pot include link-uri in pagina prorietatii?
  • Exista un motiv pentru care nu este bine ca acest lucru sa se intample. Scopul acestui serviciu este sa puna la dispozitie toate detaliile relevante despre proprietate intr-un mod standardizat. Acest site este eficace pentru ca pune in contact partile interesate. Partile interesate va vor contacta direct utilizand un formular dedicat proprietatii Dvs.
 6. Este perceput vreun comision la vanzare?
  • Nu este perceput nici un comision. Suntem un serviciu de listare si suntem multumiti sa punem la dispozitie o platforma care conecteaza partile interesate. Listand o proprietate la noi brokerii au garantia ca noi nu devenim competitori. In unele cazuri partile aleg sa ne contacteze dupa ce incep negocierile pentru a atrage Fivestar Hospitality in a oferi asistenta la tranzactie pe partea vanzatorului sau cumparatorului in timpul negocierilor pana la perfectarea tranzactiei. Suntem constienti de importanta cerintelor de independenta a serviciilor oferite in cadrul Fivestar Hospitality, acesta fiind poate cel mai important activ intangibil al nostru pe care il aparam permanent in tot ceea ce intreprindem.
 7. Cum se fac platile pentru acest serviciu?
 8. Cum ma asigur ca beneficiez de expunerea maxima?
  • In mod evident alegand pachetele MIDSCALE sau UPSCALE alegeti cea mai buna expunere in cadrul websiteurilor noastre. De asemenea va rugam sa ne contactati pentru a discuta o extensie a serviciilor pe partea de promovare internationala utilizand cele mai relevante servicii online disponibile de la terti.